מתכון קורקורי בינדי

מתכון קורקורי בינדי
קורקורי = קריספי
בינדי = במיה
מצרכים:
250 גרם במיה
1 כפית מלח
1/2 כפית גרעיני כמון
1 כף גרעיני כוסברה טחונים
1 כפית צילי גרוס
1/2 כפית אבקת מנגו
1/4 כפית כורכום
2 כפות קמח חומוס
1 כף קמח אורז
מורידים את הראש וזנב של הבמיה וחותכים לרצועות דקות
מוסיפים את התבלינים *חוץ מהקמח חומוס קמח אורז*- מערבבים
מחכים 15 דקות
ועכשיו מוסיפים את הקמח אורז ואת הקמח חומוס
מערבבים
מטגנים בשמן עמק עד שהרצועות שחומות
אוכלים עם דל ואורז – וזה פשוט טעייים!

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בקרוב

או התקשרו 050-8789615

דילוג לתוכן