מתכון לרוטב במיה

מתכון לרוטב במיה
מצרכים לשלב הראשון-
גהי -חמאה מזוקקת או חמאה
250 גרם במיה קצוצה
1 בצל אדום חתוך לרבעים
עכשיו לחמם קערה ולהכניס 2 כפות גהיי
להכניס את הבמיה לטיגון קל להוציא ולהניח בצד
להכניס את הבצל גם לטיגון קל עד שהבצל משחים
להוציא ולהניח בצד עם הבמיה
הכנת מסאלה שלב – 1
כף גהיי או חמאה
1 כף גרעיני כמון
1/4 כפית אספוטידה
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים דק
1 כפית רוטב גינגר עם שום
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
1 עגבניה קצוצה דק
1 כפית מלח
מחממים את החמאה או גהיי בקערה
מוסיפים גרעיני כמון ואספוטידה
אחר כך מוסיפים את הפלפלים הקצוצים,רוטב שום וגינגר
ולאחר מכן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומחכים עד להזהבה
להוסיף עכשיו את העגבניות וכפית מלח
לכסות ל2 דקות עד שהעגבניות מתרככות
מסאלה שלב -2
כוס טחינה גולמית מהולה במים לערבב ולהוסיף למסאלה שלב-1
1 כפית אבקת פלפל אדום
1/2 כפית כורכום
1.5 כפית אבקת כוסברה
לערבב ולהוסיף למסאלה
מחכים שהשמן נפרד מהרוטב
ואחר כך מוסיפים את הבמיה והבצל
מוסיפים 1/2 כוס מים ומערבבים
מורידים לאש נמוכה עד שהבמיה רכה
אפשרות נוספת זה להוסיף טופו אם רוצים
וזהו הרוטב במיה מוכן!
את, Gidon Jacob ו4 נוספים
3 תגובות
שיתוף אחד
לייק
תגובה
שתפי

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בקרוב

או התקשרו 050-8789615

דילוג לתוכן