מתכון למנגו צ׳אטני

מתכון למנגו צ׳אטני
4 מנגו מקולפים וחתוכים לקוביות
3 ציפורן
8 הל
1 כפית גרעיני בצל
2ס״מ חתיכת גינגר
5 שיני שום
1 כפית קאשמירי צילי
1 1/2 כפית מלח
250 גרם קנה סוכר או 150 גרם סוכר רגיל
1 כפית אבקת גינגר
1 כפית אבקת פלפל אדום
1 כפית גרעיני כמון
250 מ״ל חומץ תפוחים
טוחנים בצורה גסה את ההל ציפורן וגרעיני בצל
מחממים במחבת גדולה 2 כפות שמן על אש נמוכה
מכניסים את התערובת הטחונה לתוך השמן עד שיש ארומה של התבלינים
קוצצים דק את הגינגר והשום ומכניסים לתערובת
אחרי 2 דקות מכניסים את המנגו הקצוץ יחד עם הקנה סוכר
מערבבים עד שהסוכר נמס
מוסיפים אבקת צילי, אבקת גינגר, קאשמירי צילי, גרעיני כמון ומלח
מערבבים
לאחר מכן מוסיפים את החומץ תפוחים
מערבבים כל 10 דקות עד שהכל רך
מכניסים לצנצנות שהתערבות קצת מתקררת
וזהו מוכן וממש טעים כתוספת לאוכל הודי
הולך ממש טוב עם פלטת גבינות קשות

השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בקרוב

או התקשרו 050-8789615

דילוג לתוכן